Välkommen till Rörmorkarn’ i Stockholm

Ring oss direkt 08 – 446 808 81 eller fyll i formuläret nedan

  Rörmokare i Lidingö

  Är du ute efter en duktig rörmokare i Lidingö? Då har du kommit rätt. Vi är en auktoriserad rörmokare och vår jour-tjänst är öppen dygnet runt – och vi vet hur viktigt det är att vara snabbt på plats när oturen har varit framme. Vår rörentreprenad har alltid haft ett gott rykte och vi är stolta över vår kompetens. Oavsett om du behöver hjälp med ventilation eller en rörmokare för badrum så kan vi hjälpa dig.

  Etablerat VVS-företag

  Rörmokarn’ är ett väletablerat VVS-företag i Lidingö – vi har jobbat länge inom det här området och kan med råge säga att vi vet vad vi gör när det kommer till VVS-arbeten. Vi är skickliga inom allt som har med ventilation, sanitet och värme att göra. Oavsett om du behöver hjälp med att spola avloppet eller ett byte av värmepump så är vi rätt firma för jobbet!

  Auktoriserat VVS-företag

  Vi är auktoriserade av föreningen Säker Vatteninstallation och arbetar alltid enligt branschstandard.

  Jour-service 24/7

  Tveka inte på att ringa oss - när som helst. Vår jour är öppen dygnet runt och vi är alltid snabbt på plats om läget är akut!

  Rotavdrag

  Våra tjänster berättigas ROT-avdrag så du kan dra av 30 % på arbetskostnaden. Pengarna kommer med din skatteåterbäring.

  Projektering

  Behöver du hjälp med projektering för ventilation och rörläggning? Inga problem Rörmokarn' ser till att ditt ventilationssytem installeras enligt branschstandard och att det har värmeåtervinning. VVS-projektering är främst för att få ett bra klimat inomhus och att man smidigt skall kunna underhålla och reglera systemet.

  VVS-arbeten

  Som VVS-firma arbetar vi med alla sorters VVS-arbeten vilket innebär att vi kan hjälpa dig med allt som har med vatten, värme, ventilation och sanitet att göra. Vår jour står redo att ta ditt samtal dygnet runt, och vi är alltid snabba att rycka ut för akuta uppdrag. Kontakta oss, vi utför alla typer av jobb inom VVS.

  Installation / Byte av värmepumpar

  Att installera en luftvärmepump eller bergvärmepump är inget man bör försöka sig på som amatör, det är bäst att ett proffs sköter sådant - och det är precis vad vi är. Vi har installerat hundratals om inte tusentals värmepumpar. Kontakta oss om du behöver hjälp!

  Byte / Installtion av varmvattenberedare

  Installation av varmvattenberedare är även det en process som man bör vara expert för att ge sig på. Vi är experter på varmvattenberedare och står redo att hjälpa dig med din installation. Chansa inte på att göra det själv, om det går fel så blir det ofta dyrt att reparera!

  All typ av rörservice

  Vi arbetar med alla sorters rörarbeten det kan vara allt från att installera varmvattenberedare, sätta in en duschvägg, blandare, eller WC / toalettstol, eller en installation / montering av tvättställ. Oavsett vad du behöver hjälp med så har vi rätt expertis för arbetet!

  Jour-service / spolning

  Har du fått stopp i avloppet? Är läget akut? Ring vår jour! Vi har öppet dygnet runt och är snabba på att rycka ut och hjälpa dig med spolning av avlopp i Lidingö. Detta är något vi får göra väldigt ofta och vi vet precis hur man löser även ett svårt stopp i avloppet!