Allt typ av rörservice

Våra tjänster involverar alla sorters rörservice i Stockholm, inte minst installation och montering av tvättställ, WC / toalettstol, varmvattenberedare, duschvägg, blandare med mera. Vi har lång erfarenhet och många duktiga rörmokare i vårt arbetslag, tveka inte på att höra av dig med dina rör-ärenden till oss!

Jour-service / spolning

Har du fått stopp i avloppet? Inga problem! Vi har alltid vår jour öppen och kan komma akut för att hjälpa dig med ditt avlopp. Att rycka ut för spolning av avlopp Stockholm är en av våra huvudsakliga sysslor som rörentreprenad – så låt oss göra det vi är bäst på om du får akut problem med avloppet!

Installation / Byte av värmepumpar i Stockholm

Vi kan hjälpa dig att installera en ny eller byta ut din nuvarande värmepump. Det spelar ingen roll vilken typ av värmepump det är, vi har koll på det mesta –bergvärmepump som luftvärmepump. Du kan utnyttja ROT-avdraget vid byte av värmepump och dra av 30 % av arbetskostnaden för installationen.

Byte / Installtion av varmvattenberedare

Att installera varmvattenberedare är en känslig process och de flesta tillverkare rekommenderar att man anlitar en expert för att utföra installationen. Det är viktigt att det blir rätt och om något går fel så kan det ha kostsamma konsekvenser. Rörmokarn’ är en auktoriserad firma för byte och installation av varmvattenberedare.

Projektering

Vi utför även projektering för ventilation och rörläggning, då ser vi till att du får ett balanserat ventilationssystem med värmeåtervinning (enligt branschstandard). VVS-projektering är viktigt för att få ett bra inneklimat samt att enkelt kunna reglera, och underhålla VVS-systemet – vi ser helt enkelt till att inneklimatet inte märks av, att ventilation och rör fungerar som de skall.

VVS-arbeten

Vi utför alla typer av VVS-arbeten Stockholm, oavsett om det handlar om sanitet, värme, vatten, rörläggning eller projektering så är vi intresserade av att höra om ditt uppdrag. Vi har expertis inom allt som har med VVS (vatten, ventilation och sanitet) att göra och vår jour står öppen dygnet runt för akuta ärenden. Kontakta oss och berätta om ditt ärende, vi utför alla typer av jobb.

Offertförfrågan

    Förmånligt pris

    Vi är stolta över våra rättvist satta priser, vi försöker aldrig med att pressa upp priserna på något sätt. Våra priser är konkurrenskraftiga och helt enkelt korrekt satta. För oss handlar företagandet om att leverera värde till våra kunder, vilket vi gör genom att erbjuda VVS-service till ett förmånligt pris.

    Garantier

    Vi lämnar självfallet garanti på alla arbeten vi utför, garantierna ser lite annorlunda ut beroende på inom vilket område de lämnas. Det vanligaste är att vi lämnar en garanti om 1, 3, 5 eller 10 år beroende på vad vi har utfört och vilket skick resten av bygget är i. Om något skulle hända under den perioden är det bara att ringa till oss så kommer vi och undersöker.